Vladimir Putin si Donald Trump si-au dat mana la Arcul de Triumf!

648

Vladimir Putin si Donald Trump s-au salutat si si-au dat mana la Arcul de Triumf unde liderii mondiali s-au adunat pentru a marca la Paris a 100-a aniversare a Armistitiului ce a pus capat Primului Razboi Mondial.

Imaginile au fost transmise de televiziunea rusa si postul pro Kremlin – Russia Today. Putin a dat mana cu Trump si a facut un gest ca totul este in regula. Liderul american l-a batut apoi cu mana pe spate pe omologul sau rus.

Donald Trump si Vladimir Putin au sosit separat de alti sefi de stat si de guvern la ceremoniile ce marcheaza Centenarul Marelui Razboi organizate la Arcul de Triumf din Paris, potrivit imaginilor televizate.

Presedintele Trump i-a salutat pe omologul sau Emmanuel Macron, pe cancelarul Angela Merkel si regele Mohammed al VI-lea al Marocului.

Presedintele rus Vladimir Putin a sosit ultimul la ceremonie, aparand sub o umbrela. El i-a salutat de asemenea pe omologii sai francez, american, pe sotiile lor, precum si pe cancelarul german.

Donald Trump si Vladimir Putin se aflau la cativa metri in tribuna oficiala la aceasta comemorare.

Seful Casei Albe statea la stanga lui Emmanuel Macron si Angela Merkel, seful statului rus la dreapta presedintelui francez si a sotiei sale Brigitte, noteaza France Presse.