Vedeta protestelor din Piata Victoriei devine noaptea eroina barbatilor pe site-urile pentru adulti! Video

40

Oana Lovin a devenit in ultimele zile imaginea si erorina protestelor din Piata Victoriei impotriva masurilor impotriva coronavirus luate de Guvern. Multi s-au grabit sa o aclame si sa o ia drept model, insa putini stiu ce meserie are domnisoara.

Mai multi domni care o stiu pe domnisoara Lovin de pe camwhoresbay – un site unde tinere studioase si religioase, cu puternice convingeri democratice, stimuleaza dorintele sexuale ale barbatilor, – au ramas destul de mirati cand au vazut noua ipostaza de pioasa protestatara a Oanei Lovin, informeaza Podul.ro.

„Pentru ca tot a fost ieri ziua internationala a familiei, m-am gandit sa vorbim putin despre familia traditionala romaneasca care e intr-o stare de degradare si m-am tot intrebat de ce”, spune Oana Lovin pios, plescaind si pocnind din degete, intr-o filmare realizata in interiorul troitei din satul bunicilor, bulversandu-si complet publicul videochatist. Video AICI

Dupa ce s-a aflat adevarul despre ea, aceasta a avut o reactie online: „Incetati cu fakenews-ul, eu nu am ras niciodata de oamenii plecati la munca la sparanghel, dimpotriva. Am criticat modalitatea prin care acei oameni au fost dusi si tratati, de dubla masura aplicata agricultorilor romani nici nu mai vorbesc,” este unul din primele mesaje ale protestatarei.

Oana Lovin este o infocata sustinatoare a PSD. In trecut, a fost prezenta la mai multe manifestari de strada organizate de Liviu Dragnea. De altfel, pagina sa de Facebook este o colectie extinsa de mesaje politice de admiratie pentru fostul lider PSD si indreptate impotriva presedintelui si a PNL. Recent, Lovin a anuntat ca intentioneaza sa candideze la Primaria Sectorului 1.