Vant puternic in Bucuresti: 106 de copaci au fost smulsi, 65 de masini sunt avariate!

510

Zeci de copaci au fost smulsi din radacini, marti, in Bucuresti din cauza vantului puternic si cei mai multi au cazut peste masini.

Totodata, doi copaci au cazut peste o aripa a spitalului Obregia din Capitala fiind necesara evacuarea pacientilor si a medicilor.

Acoperisul unei cladiri de pe strada Caderea Bastiliei din Bucuresti a fost luat de vant si a cazut peste trei masini, dar nicio persoana nu a fost ranita, transmite Digi 24.

ISU Bucuresti Ilfov transmite ca in Capitala au cazut 106 copaci pe carosabil si au fost avariate 65 de autoturisme si 3 acoperisuri. De asemenea, in Ilfov au cazut cinci copaci pe carosabil. Un autoturism a fost avariat si o curte a fost inundata.

Pompierii au mai intervenit pentru un panou publicitar cazut si un stalp doborat de vant.

De asemenea, o tabla a fost desprinsa de pe un bloc si aruncata pe coronamentul copacilor, pe strada Herta. ISU Bucuresti Ilfov mai anunta ca si pe strada Covasna a fost desprinsa tabla de pe acoperisul unei case.

Si vantul puternic nu se opreste curand in Capitala. Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, marti dupa-amiaza, atentionarea nowcasting cod galben de vant puternic pentru municipiul Bucuresti pana la ora 23:00.

Potrivit sursei citate, intre orele 18:00 – 23:00, in zona Capitalei se vor semnala intensificari ale vantului care temporar vor atinge la rafala 55 – 70 kilometri/ora.

Rafalele de vant sunt insotite de ploaie slaba.