Un roman a fost ales cel mai bun student in Inginerie la University College London! ce bursa va primi tanarul din Targu-Jiu

1161

Tanarul Andrei Margeloiu din Targu-Jiu a fost declarat cel mai bun student de la Facultatea de Inginerie din cadrul prestigioasei „University College London” (UCL).

Romanul a obtinut cea mai mare medie din Departamentul de Informatica si a fost propus pentru acordarea unei burse de excelenta oferita celui mai bun student din intrega Facultatea de Inginerie, unde sunt incluse toate departamentele de inginerie.

Bursa oferita consta in suma de 3.000 de lire sterline. Andrei Margeloiu s-a remarcat prin rezultatele obtinute in timpul primului an de facultate la concursurile internationale la care a participat si a reprezentat universitatea londoneza, arata adevarul.

„Cred ca a contat foarte mult faptul ca am reprezentat facultatea la multe concursuri de specialitate pe parcursul anului. Totodata, am primit feed-back foarte bun de la tutorele personal din facultate“, ne explica Andrei. Andrei a facut parte, in toamna anului trecut, din echipa UCL care a participat la un concurs de informatica destinat universitatilor din nord-vestul Europei. Echipa din care a facut parte tanarul gorjean s-a clasat, in final, pe locul 11 din cele 114 grupuri formate din cate trei studenti si a ocupat primul loc dintre universitatile din Londra care au participat la concursul international de informatica. Etapa urmatoare a concursului a avut loc, in aceasta primavara, la Paris si a fost organizat de compania „Google“.

Alaturi de Andrei, din echipa a facut parte un alt student din Romania si unul din Polonia. in concursul final, echipa UCL s-a clasat pe locul 36 in lume, fiind considerat un rezultat foarte bun. Lucreaza la un program destinat studentilor care vor sa se angajeze Andrei lucreaza in prezent la un program carte vine in ajutorul studentilor care vor sa-si gaseasca de lucru. „Acum lucrez la un nou curs de programare pentru a pregati studentii pentru interviul de angajare. Va fi foarte detaliat si va descrie in detaliu cu ce trebuie sa se pregateasca inainte. Deja am primit feed-back foarte bun pe lectiile care le-am finalizat pana acum“, a precizat Andrei . Tanarul targujian nu s-a oprit aici si mai lucreaza la un proiect care poate schimba modul in care se infiinteaza companiile in Marea Britanie. „Vrem sa transformam modul in care se obtin avizele si autorizatiile, pentru ca totul sa fie online“, spune Andrei.