Un roman a castigat locul al doilea la cel mai important concurs international de fotografii realizate din drona! Imaginea cu serpetinele din Cheia iti taie respiratia!

8900

Concursul de fotografie din drone realizat de Dronestagram si National Geographic este cel mai important de acest gen din tntreaga lume. Anul acesta, o imagine realizata de un roman a castigat locul al doilea.

Concursul de fotografie cu tematica aeriana ajuns la a IV-a editie este organizat la nivel global. Anul acesta, la sectiunea Nature, Calin Stan a trimis o fotografie spectaculoasa care tnfatiseaza serpentinele de la Cheia, pe DN1A, cu care s-a clasat pe locul al doilea, conform Huffington Post.

Pe primul loc in aceeasi categorie s-a clasat un fotograf spaniol cu o imagine din Provence, iar pe locul trei, o fotografie realizata de un fotograf francez tn care sunt prezentate sloiuri de gheata.

Imaginile au fost analizate de catre Patrick Witty, director al sectiunii de fotografie din cadrul National Geographic, directorul fotografic Jeff Heimsath si Emanuela Ascoli, editor foto din cadrul National Geographic Franta si Dronestagram, scrie A1.