Un politist din Bucuresti a fost lovit si tarat de o masina care a trecut pe rosu. Soferul vinovat a fugit de la locul accidentului!

4

Un agent al Politiei Locale Bucuresti a fost lovit de o masina care a intrat pe culoarea rosie a semaforului intr-o intersectie din zona Pipera. in urma coliziunii, agentul a fost tarat de masina cativa metri. Soferul vinovat a fugit de la fata locului, desi un alt sofer, martor la incident, a incercat sa-l opreasca.

V.B. se afla in zona soselei Pipera, intr-o intersectie cunoscuta ca „nod” al Capitalei. Locul este in atentia D.G.P.L.C.M.B. ca fiind unul care, fara activitatea de fluidizare a politistilor, se poate transforma in zona de ambuteiaj.

„Am vazut cum un sofer al unei dubite intra in intersectie pe culoarea rosie. Am apucat sa-i fac semn, dar nu a oprit. M-a trantit si m-a tarat cativa metri”, povesteste politistul local. Acesta isi mai aminteste ca, dupa ce a fost lovit, soferul autovehiculului a reusit sa plece de la locul accidentului, desi un alt conducator auto – martor al incidentului – a incercat sa-l blocheze pe agresor in trafic.

Dupa acordarea primelor ingrijiri medicale, agentul de circulatie al D.G.P.L.C.M.B. a fost transportat la spitalul Elias. in prezent se afla in afara oricarui pericol, iar specialistii Politiei Nationale – care l-au identificat, deja, pe agresor – continua cercetarile.