Stiri Romania

Ultimele informatii despre starea de sanatate a regelui Mihai! Mananca si comunica

Starea de sanatate a regelui Mihai s-ar fi imbunatatit, potrivit unor surse de la Casa Regala.

Regele Mihai a inceput sa manance si comunica, transmit surse din Elvetia pentru Antena 3. Si ProTV relata vineri aseara ca activitatea de la vila din Aubonne se desfasoara normal. Oamenii intra, ies, fac cumparaturi. O prezenta permanenta este secretara personala a regelui care il informeaza despre ce se intampla in tara si ii citeste.

Loading...

Tot ieri la resedinta regelui a fost zarita, pentru prima oara in aceasta saptamana, principesa Margareta, venita special din tara ca sa fie alaturi de tatal ei.

Amintim ca, luni, Casa Regala a comunicat oficial ca starea generala a regelui Mihai s-a agravat si ca prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei.

Apoi, a urmat scandalul in urma caruia fostul principe Nicolae a fost acuzat de Casa Regala a Romaniei de tentativa de violare de domiciliu, dupa ce ar fi fortat usa de la resedinta din Elvetia. Casa Regala a inaintat o plangere la politia elvetiana.

Sambata, avocatul lui Nicolae a anuntat ca fostul principe scapa de acuzatiile de lovire in urma scandalului de la resedinta din Elvetia a Casei Regale.

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP