Tudor Chirila a rabufnit, dupa decizia de revocare a lui Kovesi! „Domnia coruptiei si salvarea de puscarie. Nu exista alta tema pentru tara! Nu doar pentru DNA ar trebui sa se iasa in strada!”

652

Tudor Chirila, una din cele mai influente voci ale strazii, a explicat pe pagina sa de ce iese lumea in strada, dupa anuntul revocarii lui Kovesi.

„Se vede ca Dragnea se uita la Suleiman Magnificul. Scenariul asta in care niste baieti cu condamari sau dosare pe rol vin si livreaza inregistrari care ar avea rolul sa ne arate cate abuzuri face DNA dupa care apare servilul Tudorel sa ne anunte ca e de domeniul evidentei ca trebuie revocat procurorul-sef, deci acest scenariu e si prost si nerealist.

Cu toate astea el face un mare bine: ne arata inca o data ce vor PSD-ALDE si alti penali din alte partide. Domnia coruptiei si salvarea de puscarie. Nu exista alta tema pentru tara. Nu doar pentru DNA ar trebui sa se iasa in strada, ci pentru lipsa de responsabilitate a unor politicieni preocupati doar de scheme de furaciune, crearea de clanuri si aliante subterane care sa le bage in buzunare banii statului.

In timp ce oamenii nu mai stiu ce salarii vor avea, cate taxe vor plati, cum le vor plati, cand le vor plati. Romania este de mult in deriva, dar ei au o singura problema: ingenuncherea justitiei de asemenea maniera incat sa doarma linistiti. Calitatea vietii noastre? Nu e problema lor. E doar a noastra. Ei bine, de aia lumea iese acum in strada”, a scris Chirila.