Sanatate

Trebuie neaparat sa stii asta despre herpes! Iata cum poate sa fie vindecat cu produse naturiste!

 

Herpesul nu numai ca este o problema estetica, dar este o consecinta a unui dezechilibru la nivelul sistemului imunitar. Citeste in continuare pentru a afla cum poate fi tratata in mod natural aceasta problema.

Herpesul se poate activa oricand odata de a intrat in organismul virusul care il produce. El ramane in stare “latenta” in celulele nervoase, pana cand ceva (stres, oboseala, expunere la soare etc.) il “trezeste.

Cercetatorii au descoperit ca unele alimente contribuie la activarea virusului herpetic, in timp ce altele il ihiba. Iata care sunt acelea, potrivit specialistilor Positivemed.com.

Loading...

Lactate si peste

Alimentele care contin arginina par a “hrani” virusul herpetic. Insa cele care contin lizina, pot bloca actiunea argininei. Astfel, pastrand un echilibru intre alimentele cu arginina si cele cu lizina, te poate ajuta sa tii sub control herpesul.

Usturoi

Bogat in antioxidanti, usturoiul are un rol important in sistemul imunitar. De asemenea, usturoiul are proprietati antivirale, ceea ce-l face un aliat de nadejde in lupta impotriva virusului herpetic.

Iaurtul natural cu culturi active

Acest tip de iaurt contine bacterii benefice organismului si stimuleaza sistemul imunitar, facandu-l astfel mai putin vulnerabil la virusul herpetic.

Lemn dulce

Lemnul dulce trebuie sa fie natural, achizitionat din magazine specializate. Taie lemnul dulce fasiute si asaza-le pe rana produsa de herpes. Substantele din lemnul dulce vor actiona pentru reducerea durerii, dar vor contribui si la grabirea vindecarii.

Sursa: sfatuparintilor.ro

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP