Sanatate

Toti barbatii ar trebuie sa stie aceste trucuri! Te vor face un zeu in dormitor!

 

In cazul in care vrei sa ai succes in dormitor si sa fie toata lumea multmita, trebuie sa aplici neaparat aceste trucuri. Citeste in continaure pentru a afla care sunt cele mai importante trucuri pe care toti barbatii ar trebui sa le cunoasca.

Barbatii si femeile, fie ca au 18, fie ca au 80 de ani nu sunt niciodata prea batrani ca sa invete noi trucuri pentr a-si creste performantele sexuale.

Benficiile unei partide de sex sunt cunoscute – imbunatateste sistemul imunitar, reduce stresul, reduce riscul atacurilor de inima.

Munca, timpul limitat, agitatia din timpul zilei, toate acestea pot scade dorinta sexuala. Iata trucuri, dovedite stiintific, ca ajuta la cresterea libidoului

1. Complimenteaza pentru sex oral

Loading...

Un studiu publicat in Journal of Adolescent Health a ajuns la concluzia ca oamenii care comunica si empatizeaza unii cu ceilalti au mult mai multa stima de sine, iar empatia a fost legata de o mai mare dorinta sexuala. Autonomia a fost asociata cu frecventa orgasmelor pentru barbati in timp ce stima de sine crescuta a fost legata de placerea de a oferi sex oral. Astfel, un compliment face diferenta

2. Transpira pentru partenera ta

Barbatii pot sa sara peste parfum, cel putin in dormitor. Un studiu publicat in The Journal of Neuroscience, a ajuns la concluzia ca mirosul fad de transpiratie al barbatilor influenteaza hormonii sexului opus facandu-l automat pe barbat mai atragator.

3. Baie de soare pentru niveluri mari de testosteron

Un studiu publicat in Journal of Endocrinology demonstreaza ca o baie de soare nu este benefica doar pentru organism, ci si pentru dorinta sexuala. S-a descoperit ca vitamina D, care se activeaza cand este expusa la soare, creste nivelurile de testosteron in cazul barbatilor. Vitamina D creste in timpul verii si scade toamna, din pricina intensitatii solare.

4. Mancarea picanta

Tot peste a creste nivelul testosteronului si a libidoului trebuie sa consumam mancare picanta. Nivelul de capsacina este legat de comportamentul social al barbatului in dormitor. Cu cat consuma mai multa capsacina cu atat comportamentul acestuia va fi mai dominant, agresiv si dezinhibat.

5. Urmareste un film de groaza

Cand ne este frica, corpul nostru este dominat de doua senzatii – cea de foame si cea sexuala, din cauza mecanismului psihologic denumit instinct de supravietuire. Nevoie de baza ale omului sunt satisfacerea foamei si implinirea sexuala, de aceea, daca urmaresti un film de groaza de intensitate medie, prietena ta va fi mult mai receptiva la o noapte de sex.

6. Poarta sosete pentru a ajunge la orgasm

Femeile si barbatii care au circulatie sangelui deficitara au sanse mult mai mici sa ajunga la orgasm. Intr-un experiment publicat in 2011, subiectii care au stat in camere unde temperatura era joasa au atins orgasmul in proportie de 50%, pe cand atunci cand li s-au oferit sosete, performanta a crescut la 80%.

Sursa: doctorulzilei.ro

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP