Sanatate

Toate femeile din Romania trebuie sa stie asta despre epilarea definitiva cu laser!

 

In cazul in care ai obosit sa tot cauti metode eficiente de a scapa de parul neplacut de pe membre, cu siguranta te-ai gandit la varianta de epilare definitiva. Citeste in continuare pentru a afla cinci lucruri foarte importante inainte de a luat decizia de a te epila definitiv cu laser.

Daca te-ai saturat de metodele clasice de epilare cum este ceara, aparatele electrice sau lama de ras, atunci da, epilarea definitiva cu laser este solutia, a treia cea mai ceruta procedura noninvaziva la americani, dupa injectarile cu acid hialuronic si botox.

Cand e recomandat sa apelezi la epilarea definitiva?

Loading...

Tratamentele de epilare definitiva sunt recomandate la inceputul primaverii, toamna si iarna.Insa, tehnologia laser a ajuns acum la performanta de a putea fi folosita chiar si pe pielea inchisa la culoare prin adaugarea unor dispozitive de racire a pielii si utilizarea laserelor cu lungime de unda mai lungi, care demonteaza odata pentru totdeauna mitul conform caruia nu se poate realiza epilare definitiva pe pielea bronzata datorita riscurilor de ardere si hiperpigmentare.

Crema de protectie dupa tratament?

Daca tocmai ai realizat un tratament de epilare definitivasi vrei sa mergi la mare sa te bronzezi ar fi bine sautilizezi protectia solara sau sa stai mai mult sub umbrela, macar 7 zile dupa efectuarea tratamentului. Dupa aceasta perioada se recomanda SPF 30.

Epilarea definitiva doare?

In momentul epilarii definitive ar trebui sa simti o senzatie similara cu piscatura unei benzi de cauciuc pe piele. Durerea va disparea treptat pe masura ce firele vor fi mai putine si daca pielea este mai deschisa la culoare.

Nu iti poti face o sedinta pentru tot corpul

Daca auzi de o oferte unice intr-o singura sedinta sau preturi comune pentru o singura zona, ar trebui sa te gandesti mai bine.  Exista o anumita cantitate de lumina ce poate fia bsorbita de piele in fiecare sesiune.

Cel mai important… merita?

Cu siguranta da. Epilarea laser nu-ti garanteaza disparitia parului 100%, dar ceea ce creste ulterior este aproape invizibil. Iar libertatea si lipsa grijilor pe care ti-o ofera un astfel de tratament este intr-adevar de nepretuit.

Sursa: doctorulzilei.ro

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP