Starea de sanatate a Regelui Mihai este fragila! Ii sunt permanent alaturi angajatii si doua maici ortodoxe!

595

„Starea de sanatate a Regelui Mihai este fragila, dar prezinta stabilitate”, se arata intr-un comunicat publicat de familia regala a Romaniei, cu ocazia unei vizite efectuate de Principesa Mostenitoare Margareta la casa tatalui sau din Elvetia.

Comunicatul publicat marti dimineata de catre casa regala a atras atentia pentru ca este pentru prima data in ultimele luni cand familia foloseste in comunicarea oficiala cuvantul „fragil”, facand referire la starea de sanatate a Majestatii sale, Regele Mihai.

In urma cu o luna si jumatate, custodele coroanei, principesa Margareta spunea, de ziua regalitatii, ca majestatea sa este bine, iar sora mai mica a principesei mostenitoare, principesa Maria preciza ca tatal sau este stabil.
In comunicat se arata ca alaturi de rege sunt permanent angajati ai Casei Regale, detasati in Elvetia, precum si doua maici ortodoxe.

De altfel, acum o luna, duhovnicul sau povestea ca majestatea sa a participat la o slujba, continuata cu o rugaciune de dezlegare a pacatelor si de impartasire.

Regele Mihai, in varsta de aproape 95 de ani, a suferit o interventie chirurgicala in luna martie a anului trecut, iar starea sa a fost afectata si de pierderea Reginei Ana, in august 2016. Atunci, starea de sanatate a majestatii sale, nu i-a permit sa fie prezent la funeralii.