Simona Halep, rasplatita regeste de WTA! Sportiva va incasa un bonus cu sase zerouri!

465

Simona Halep va incasa un bonus urias din partea Asociatiei de Tenis Feminin (WTA) pentru constanta aratata in acest an, pe care l-a dominat in mare masura. Sportiva noastra a confirmat prezenta in turneele de la Wuhan si Beijing si astfel va indeplini toate criteriile pentru a incasa bonusul de final de an acordat de WTA.

Conform regulamentului de desfasurare, sportivele din top 10 care participa la toate cele patru turnee din categoria Premier Mandatory (Indian Wells, Miami, Madrid si Beijing) si la cel putin patru din cele cinci turnee din categoria Premier 5 (Doha, Roma, Rogers Cup, Cincinnati si Wuhan) primesc anual un bonus. Mai mult, daca o jucatoare evolueaza toate cele noua turnee se acorda si un super-bonus.

In cazul Simonei, dupa confirmarea prezentei la Wuhan si Beijing, vorbim astfel de un bonus maxim deoarece romanca bifeaza prezenta la toate cele noua turnee.

In aceste conditii, Simona Halep este eligibila in momentul de fata pentru a incasa un bonus de 1 milion de dolari din partea forului mondial.

Daca va incheia anul pe locul doi, suma va scadea la 700 de mii de dolari, iar daca va incheia pe locul trei ea va ajunge la 650 de mii de dolari. Anul trecut, Simona a incasat un bonus de 1 milion de dolari din partea WTA pentru ca a incheiat anul pe primul loc.