Simona Halep, despre intelegerea cu noul sponsor: „Just do it! Este cea mai buna decizie pe care o puteam lua!”

482

Simona Halep a confirmat pentru prima data acordul cu noul sponsor tehnic, americanii de la Nike.

Sportiva noastra a publicat o poza pe contul de Instagram in care era imbracata intr-un echipament de la Nike si cu logo-ul brand-ului american. „Tocmai am facut-o”, a scris Simona Halep pe contul sau, primind multe mesaje din partea fanilor.

In zilele urmatoare este asteptata asadar o conferinta de presa in care Simona sa ofere mai multe detalii despre noua colaborare.

Conform unor informatii neoficiale, Simona ar urma sa primeasca in jur de 2 milioane de dolari pe an din partea brandului american.  „Este cea mai buna decizie pe care o puteam lua! Sunt cele mai frumoase haine si sunt foarte multumita de conditiile financiare ale intelegerii”, a spus Simona la plecarea in Qatar.

Vechiul contract, cu Adidas, a expirat la finalul anului trecut, iar in luna ianuarie sportiva noastra a evoluat intr-un echipament de culoare rosie, fara sponsor tehnic.

Simona va reveni in circuitul WTA in aceasta saptamana, in turneul de la Doha. „Voi ajunge acolo si voi decide daca voi juca. Vreau sa fac un antrenament si sa vad cum ma simt”, a mai spus Simona.