Simona Halep a castigat turneul Rogers Cup dupa o finala epuizanta! Ce mesaj le-a transmis romanilor, dupa scandarile anti-PSD!

481

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, finala turneului de la Montreal, a fost intrerupt la un moment dat de o scandare din tribune. Simona a fost deranjata de scandarea „M..e PSD” si le-a cerut spectatorilor sa se abtina pe viitor.

Simona Halep a declarat, duminica seara, ca simte ca la Rogers Cup si-a atins cel mai bun nivel de joc, chiar daca a venit dupa o pauza mai lunga. Ea a sublinit ca este minunat sa poata vorbi din nou la ceremonia de premiere, din postura de castigatoare.

„Este minunat sa pot vorbi din nou la ceremonia de premiere, din postura de castigatoare. Simt ca mi-am atins cel mai bun nivel de joc chiar daca am venit dupa o pauza lunga. Ma simteam aproape moarta dupa prima zi, dar am luptat. Sloane, este o placere sa joc cu tine, ma faci mereu sa joc cat mai bine. Staff-ului meu vreau sa-i transmit ca am fost putin nebuna in teren azi, iertati-ma, dar hai sa mai facem asta, e minunat”, a declarat Halep la ceremonia de premiere in engleza, dupa care le-a cerut spectatorilor, in romana, sa se abtina la scandari politice pe terenul de tenis.

„Am un mesaj de adresat si in romana, fanilor din tribune. Le multumesc pentru sustinere, dar unii s-au comportat astazi altfel. Vreau sa le spun doua cuvinte. Va rog, data viitoare cand veniti pe un teren de tenis, sa respectati aceasta incapere. E mult prea deosebita pentru astfel de lucruri”, a adaugat liderul WTA.

Simona a fost deranjata de incidentul din primul set, cand un suporter a strigat mesajul injurios: „M**e PSD!”.

In game-ul trei din setul unu, pe serviciul lui Stephens, Simona Halep conducea cu 40-0, Stephens urma sa serveasca. In acel moment s-a auzit din tribune „M…e PSD“., iar dupa replica unui roman care a strigat „inca o data“, celebrul deja slogan anti-PSD s-a auzit din nou. Arbitrul a intrerupt jocul si a cerut liniste.

Peste 1000 de romani au sustinut-o pe Simona ieri din tribune. Cel care a strigat celebra scandare anti PSD este Silviu Cirneleaga, un roman plecat din tara de mai bine de 20 de ani, care locuieste la Montreal, unde desfasoara afaceri in domeniul constructiilor imobiliare.

Desi este casatorit cu o canadianca, iar copiii sai sunt nascuti la Montreal, el urmareste atent evenimentele din tara, fiind un aprig contestatar al regimului politic din Romania.