Stiri Romania

Sfarsit tragic pentru doua romance din Italia! Tinerele mame nu au avut nicio sansa!

Doua tinere din Arad si-au pierdut viata in urma unui teribil accident de circulatie ce a avut loc miercuri, 29 martie, in jurul orei 4:00, in localitatea Ponte di Piave, provincia Treviso, din nordul Italiei.

Loading...

Potrivit presei locale, impactul a fost unul foarte violent, autoturismul – un BMW de culoare rosie – a parasit carosabilul si a izbit in plin un zid, oprindu-se intr-un sant.

„Cele doua femei, C.O.R de 35 de ani si B.T.C. de 30 de ani, se pare ca lucrau intr-un club de noapte din zona si la acea ora se intorceau spre casa, de la serviciu. Probabil din cauza oboselii, presupun anchetatorii, femeia care se afla la volan a pierdut controlul masinii si a intrat in sant, izbindu-se frontal de un zid de sustinere. in urma impactului, cele doua femei au murit pe loc iar corpurile au fost transportate de autoritati la morga spitalului din localitatea Oderzo, dupa ce au fost extrase din ramasitele automobilului de catre echipa de descarcerare a pompierilor din localitatea Motta”, se arata pe portalul de stiri al comunitatii de romani din Italia.

Din imagini se poate observa ca masina este complet distrusa. Politia sustine ca vina apartine conducatorului auto, arata observator.tv.

Cele doua femei erau mame, cea de 35 de ani avand o fetita, iar cea de 30 de ani – un baiat.

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP