Stiri Romania

Seicii din Dubai si miliardarii chinezi isi potolesc setea cu apa de aur din Romania! Cat costa o sticla!

La Ocna de Fier in Caras-Severin cativa oameni de afaceri vand apa cu aur si argint. Comenzile curg din in toate colturile lumii, de la statiunile de lux din Europa si pana la hotelurile de cinci stele din Dubai ori la magnatii chinezi. Sticla costa 25 de euro.

Lichidul pretios izvoraste din Muntii Dognecei din Caras si ajunge in recipiente in nici zece minute. Bogatia curge din munti inca de pe vremea dacilor si intre timp si-a schimbat traseul. De pe versant ajunge acum in fabrica de la Ocna de Fier printr-o conducta si este filtrata. Sticlele in care va fi turnata sunt spalate tot cu apa cu aur si argint.

Loading...

Horatiu Rada, administrator si asociat al fabricii: Apa iese din munte in stare naturala microbiologic pura, stabilizata in mod natural cu aur si argint. Nu avem de cat doua filtre: un filtru de un micron si un filtru de 0.2 microni din hartie. Deci sunt singurele interventii asupra acestui produs. Pentru a avea acest produs in stare naturala, in stare pura este de-a dreptul un miracol. I-am facut analizele. Surpriza! A venit o apa cu parametrii unici in lume, arata Digi24.

Apa a fost testata de Institutul International pentru Gust si Calitate Bruxelles care a notat-o cu cea mai inalta distinctie: trei stele de aur.

intr-o singura ora in fabrica de la Ocna de Fier sunt imbuteliate trei mii de sticle, iar apa ajunge in toate colturile lumii. Concentratia de argint este mai mare decat concentratia de aur.

Conferentiar doctor Dana Stoian, medic nutritionist si endocrinolog: Avantajele apei cu aur si argint sunt legate de PH-ul acestei ape. Este modul cel mai normal, natural de a contrabalansa greselile alimentare pe care noi le facem.

Pentru ca este o apa pretioasa la propriu si la figurat este livrata clientilor nu cu camionul, ci cu avionul. Calitatea si extravaganta din sticla costa 25 de euro. Asta nu opreste clientii bogati si excentrici sa faca niste comenzi serioase.

Horatiu Rada, administrator si asociat al fabricii: Ce spun cei care consuma apa asta? Wow! Nu stiu cum sa ne oprim. Au venit parteneri din China, au venit din Germania, au venit din Emiratele Arabe, din Cehia, din Slovacia, din Belgia, din Turcia, de pe tot mapamondul.

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP