Stiri Romania

Seful Jandarmeriei Romane si alti 17 generali si contraamirali SRI si MApN trec in rezerva! Iohannis a semnat decretele!

Seful Jandarmeriei Romane, general de brigada Marin Andreiana, alaturi de alti angajati din Armata si SRI au fost trecuti in rezerva de catre presedintele Klaus Iohannis. Trei dintre acestia au fost ridicati in grad, transmite presedintia. Solicitarile vin in contextul OUG privind pensiile speciale.

Seful Jandarmeriei Romane, general de brigada – cu o stea Andreiana Marin din Ministerul Afacerilor Interne isi va inceta activitatea incepand cu data de 15 august 2017, potrivit deccretului semnat marti de presedintele Klaus Iohannis.

Loading...

seful statului a semnat si decrete de trecere in rezerva a trei colonei din SRI, carora le-a acordat si gradul de general de brigada cu o stea. Acestia sunt colonelul Dumitrescu Mihaela, colonelul Pasare Bogdan si colonelul Cecan Simion.

Totodata, sapte generali din Armata au trecut in rezerva. Acestia sunt: general-maior – cu doua stele Tarpescu Ovidiu-Ionel, general-maior – cu doua stele Harabagiu Marius, general de brigada – cu o stea Badea Gheorghe, general de brigada – cu o stea Mindrescu Mircea, general de brigada – cu o stea Visan Gheorghe, general de brigada – cu o stea Lapadat Dan-Angelo, general de brigada – cu o stea Zanfir Constantin.

Pe lista decretelor de trecere in rezerva se numara si contraamiralul Dumistracel Catalin-Silviu, contraamiralul de flotila Fratila Tiberiu, contraamiralul de flotila Uce Gigi-Cristinel, contraamiralul de flotila Haulica Dan, contraamiralul de flotila Stanciulescu Ioan, chestorul de politie Scripniciuc Ioan si generalul de brigada – cu o stea Oltean Dorin.

Toate aceste decrete au fost semnate la doar o zi dupa ce alti 10 generali SRI au fost trecuti luni in rezerva, scrie Mediafax.

Cele mai multe au loc la cerere, in contextul in care Guvernul vrea sa modifice legea privind pensiile speciale de care beneficiaza si militarii.

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP