Scrisoare de dragoste scrisa in romana, gasita intr-o sticla pe o plaja din Irlanda. „Sufletul meu este al tau”

9

O scrisoare de dragoste scrisa in limba romana a fost gasita intr-o sticla, pe o plaja izolata din Irlanda – Arklow South – la aproximativ o ora de mers cu masina de Dublin.

Mesajul din sticla, care i se adreseaza unei fete din Glasgow, a fost scris pe doua pagini, pe data de 21 decembrie si doar primul paragraf, explicativ, este in engleza: „Aceasta scrisoare este scrisa in limba romana. Daca o gasiti, va rog sa i-o dati fiintei pe care o iubesc. Numele meu este Silviu si iubita mea locuieste in Glasgow, Scotia”, relateaza GlasgowLive, conform Digi24.

Scrisoarea in limba romana incepe astfel: „Sufletul meu este al tau, Buna, draga mea! Nici nu stiu cum sa exprim cat mai bine in cuvinte emotiile pe care le traiesc pentru tine. Pentru tine, draga mea Alexandra”.

indragostitul, care dupa scris pare foarte tanar, continua: „Sunt atat de fericit ca te cunosc si pentru ca faci parte din viata mea si daca ai sti ce linistit imi este sufletul cand ma gandesc la tine. Daca ai sti cum zambesc iar ochii imi sclipesc de fericire cand prives spre cer, iar gandul imi este tot la tine. Ce mult mi-ar placea sa te intalnesc cu adevarat si sa ne impartasim trairile frumoase, sa luam cina, sa alergam tinandu-ne de mana si sa ne imbratisam, privindu-ne in ochi”.

Din continutul scrisorii rezulta ca cei doi indragostiti au o relatie virtuala si nu s-au intalnit niciodata. Mai mult, Silviu chiar explica spre final ca se stiu de pe Instagram: „Este prietena mea cea draga de pe Instagram, pe care nu am intalnit-o niciodata. Ne stim doar din poze”

Silviu ii face Alexandrei declaratia de suprema de dragoste: „imi doresc ca tu sa fii femeia careia ii apartin trup si suflet si nimeni si nimic sa nu ne desparta. imi doresc ca tu sa fii femeia si numai si numai tu sa fii aceea careia sa ii spun TE IUBESC. Seara te iau cu mine in rugaciune, zambesc si adorm”.