Stiri Romania

Regele Mihai se simte mai bine! Este linistit si constient

Dupa aproape o saptamana de cand starea fostului suveran s-a inrautatit, televiziunea publica anunta ca regele Mihai se simte mai bine, dar informatia nu este comunicata oficial de Casa Regala.

Loading...

Potrivit corespondentului TVR in Elvetia, nu mai sunt motive de ingrijorare la resedinta regelui de la Aubonne. „Regele Mihai se simte mai bine, este linistit, constient”, transmite televiziunea publica.

Si presa din Elvetia a scris despre Regele Mihai ca se simte mai bine si ca a inceput sa manance. Fostul suveran este supravegheat indeaproape de consiliera sa Constanta Iorga, care s-a mutat de cativa ani in Elvetia.

Casa Regala a anuntat in 6 noiembrie ca starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si ca acesta prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, principesa Margareta aflandu-se deja la resedinta privata din Elvetia.

Un alt comunicat, din 8 noiembrie, preciza ca sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavril il gaseste pe Majestatea Sa Regele Mihai in stare de suferinta si ca nu va exista niciun eveniment organizat la resedinta acestuia. De asemenea, consemna ca regele Mihai a fost impartasit de un trimis al iPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale si Meridionale.

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP