Vremea

Prognoza meteo. Temperaturi de primavara de „gerul Bobotezei”!

In zilele urmatoare, vremea se va raci usor si este posibil sa avem parte si de precipitatii, in unele zone din tara. Totusi, temperaturile raman mult peste media normala pentru aceasta perioada.

Astfel, duminica va ramane nefiresc de cald, cu temperaturi care pot ajunge pana la 16 grade celsius. Chiar daca la inceputul zilei va fi ceata, in multe regiuni, peste zi vom avea parte de cer senin, nori putini si sansele de ploaie sunt aproape inexistente.

Cele mai ridicate temperaturi se vor inregistra in zonele de deal din vestul si sudul tarii. Cerul va fi senin in cea mai mare parte a tarii. Conditii slabe de ploaie si vant moderat sunt doar in nordul extrem.

Si in Capitala, vremea ramane foarte calda pentru aceasta perioada, cu maxime de 13-14 grade, in timp ce in cursul noptii, minimele nu coboara sub 0 grade celsius. Dimineata va fi ceata, mai redusa ca intensitate decat in zilele trecute, insa, dupa aceea, cerul va fi senin si soarele isi va face simtita prezenta intreaga zi.

Temperaturi ce vor fi in registrate in cateva orase:

– Bucuresti: Max: 13 grade C – Min: 0 grade C
– Baia Mare: Max: 12 grade C – Min: 3 grade C
– Brasov: Max: 10 grade C – Min: -2 grade C
– Cluj-Napoca: Max: 10 grade C – Min: 1 grade C
– Constanta: Max: 11 grade C – Min: 6 grade C
– Craiova: Max: 12 grade C – Min: 0 grade C
– Galati: Max: 10 grade C – Min: 3 grade C
– Iasi: Max: 9 grade C – Min: 0 grade C

Loading...

– Suceava: Max: 11 grade C – Min: 0 grade C
– Timisoara: Max: 14 grade C – Min: 4 grade C

Luni ne viziteaza norii, sansele de ploaie raman scazute

Luni, temperaturile vor contnua sa scada, cerul va fi mai mult innorat, insa sansele de ploaie sunt slabe. Dimineata vom avea parte din nou de ceata si temperaturile vor ramane mult peste media perioadei, cu maxime de pana la 15 grade celsius.

Scaderea temperaturilor se va simti mai mult in zonele de est si sud, in timp ce in vestul tarii maximele vor ajunge pana la 15 grade celsius. Cele mai mici temperaturi vor fi inregistrate in nordul Moldovei, unde maximele nu vor trece de 4 grade celsius.

Ploile, slabe cantitativ, isi vor face simtita prezenta mai mult in est si nordul extrem, in timp ce vantul va sufla slab, cu unele intensificari, mai ales in zona de sud-est a tarii.

In Bucuresti, temperaturile scad usor, ceata va fi prezenta dimineata si noaptea, iar cerul va fi mai mult acoperit de nori. Totusi, maximele zilei urca pana la 10 -11 grade, iar minimele cresc pana la 1-2 grade.

Temperaturi ce vor fi in registrate in cateva orase:

– Bucuresti: Max: 10 grade C – Min: 0 grade C
– Baia Mare: Max: 12 grade C – Min: 4 grade C
– Brasov: Max: 10 grade C – Min: -1 grade C
– Cluj-Napoca: Max: 8 grade C – Min: 2 grade C
– Constanta: Max: 9 grade C – Min: 5 grade C
– Craiova: Max:10 grade C – Min: 2 grade C
– Galati: Max:8 grade C – Min: 2 grade C
– Iasi: Max: 6 grade C – Min: 2 grade C
– Suceava: Max: 4 grade C – Min: 2 grade C
– Timisoara: Max: 14 grade C – Min: 5 grade C

Marti, temperaturile mai scad un pic

Si marti temperaturile continua sa scada, mai ales in sud si est, dar se mentin mai ridicate fata de cele normale pentru aceasta perioada, cu maxime de pana la 12 grade celsius.

Ploaia va aparea mai ales in regiunile extracarpatice, iar in zonele montane si posibil in Moldova, vor fi lapovita sau fulguieli. In zonele joase, ceata va fi prezenta dimineata si noaptea. Temperaturile vor continua sa scada in sud si est, in timp ce cel mai cald va fi in zonele de vest ale tarii, unde maximele vor ajuge pana la 12 grade.

In Bucuresti, maximele vor continua sa scada, pana la 6-7 grade, dar si minimele vor creste, pana la 2-3 grade. Cerul va ramane innorat si este posibil sa si ploua sporadic si slab.

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP