Prima statiune lacustra din Romania! Este unica in Europa

755

Clisura Dunarii a devenit in ultima perioada o destinatie de vacanta foarte populara in randul romanilor.

Un dezvoltator si-a propus sa puna in valoarea acest loc minunat din Romania si a construit prima statiune lacustra din Romania. Proiectul a fost finantat cu fonduri europene si arata spectaculos.

Primul sat lacustru din Romania este locul perfect pentru turistii care isi doresc sa se relaxeze departe de agitatia din marile orase.

Cei interesati sa isi petreaca timpul intr-o oaza de liniste, se pot caza intr-una dintre cele 15 casute suspendate pe piloni deasupra Dunarii. Legatura dintre aceste casute cu malul fluviului se face prin intermediul unui ponton lung.

Din acel loc se poate admira in voie tot defileul. Turistii spun ca este minunat sa te trezesti dimineata si sa dai cu ochii de Dunarea scaldata in soare, potrivit site-ului StirileProTV.ro.

Complexul se afla in comuna Berzasca, in Judetul Caras-Severin. Daca alegi sa te cazezi aici, vei putea vizita Cetatea Drencova, Rezervatia naruta Izvorul Bigar, Pestera Zamonita, Cazanele Dunarii sau Chipul lui Decebal.

O noapte in perioada 1 iunie – 30 septembrie costa 300 de lei, iar incepand cu 1 octombrie pana pe 31 octombrie, tariful este de 250 lei pe noapte,