Stiri Romania

Premierul Abe, veste buna pentru Romania! Romanii nu mai au nevoie de vize pentru Japonia!

Vizele de intrare in Japonia pentru cetatenii romani au fost ridicate, a anuntat marti premierul japonez Shinzo Abe dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni.

Loading...

„Pentru a incuraja si consolida schimburile si cooperarea la nivel de resursa umana, recent am decis ridicarea obligativitatii vizelor de intrare in Japonia pentru cetatenii romani si sper ca din ce in ce mai multi romani vor veni sa viziteze Japonia”, a declarat premierul Shinzo Abe.

Premierul japonez a catalogat intalnirea dintre el si presedintele Iohannis drept o ocazie excelenta pentru a dezvolta relatii bilaterale noi intre Romania si Japonia si a afirmat ca va depune eforturi pentru consolidarea lor.

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a fost primit de presedintele Klaus Iohannis, marti dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. Premierul japonez avea programata pentru vizita la Bucuresti si o intalnire cu premierul Mihai Tudose, insa, in conditiile demisiei lui Tudose, intalnirea a fost anulata, iar Shinzo Abe a mers la Muzeul Satului.

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP