Sanatate

Planta miraculoasa care iti poate curata ficatul de substantele toxice!

 

Un ficat sanatos joaca un rol esential in echilibrul intregului organism. Cu toate acestea, din cauza stilul de viata, poluarii si obiceiurilor negative, ficatul nostru este afectat moment de moment. De aceea, este important sa-i asiguram o ingrijire speciala. Citeste in continuare pentru a afla care este planta miraculoasa care iti poate curata ficatul de substantele toxice.

Ficatul este considerat organul vital al corpului. In plus, pentru a functiona corect, este necesara o detoxifiere pe care o poti face cu ajutorul plantelor medicinale.

Ficatul este responsabil de indeplinirea functiilor primare importante, care includ filtrarea toxinelor, producerea de hormoni, precum si mentinerea sub control a proteinelor si zaharurilor. De aceea, este necesara o detoxifiere, pentru ca el sa functioneze corect.

In timp ce este capabil sa se detoxifice singur, de obicei ficatul este supraincarcat cu un stil de viata nesanatos sau este expus la substante poluante. Acest lucru ii ingreuneaza functiile de zi cu zi.

Totodata, este un lucru obisnuit sa ignoram problemele hepatice, deoarece stadiile incipiente nu ofera simptome evidente. De aceea, ca masura de prevenire, putem sa stimulam detoxifierea pentru a ne asigura ca ficatul va functiona in continuare optim.

Iata ce plante curata in mod natural ficatul:

Loading...

Laptele de ciulin

De ani de zile, laptele de ciulin a fost evaluat ca fiind una dintre cele mai bune pentru vindecarea problemelor hepatice, dar si ca o planta medicinala care detoxifica ficatul. In plus, ajuta la curatarea lui si a vezicii biliare, le protejeaza si reduce inflamatia care poate povoca leziuni tisulare.

Laptele de ciulin stimuleaza eliminarea substantelor toxice din organism, si este o modalitate foarte buna de a preveni si trata diferite boli care pot fi asociate cu un ficat nesanatos. In plus, este redus impactul negativ produs de consumul excesiv de alcool, dar si de alte substante nocive care pot fi asociate cu un ficat nesanatos.

Ingrediente:

– 10 gr lapte de ciulin

– 250 ml de apa

Mod de preparare:

Incepe prin macinarea inimilor de lapte de ciulin, folosind un mojar cu pistil. Apoi se pune apa la fiert, in care adaugi laptele, amesteci si le lasi sa fiarba 5-10 minute, apoi strecori lichidul. Acest ceai se bea de doua ori pe zi, timp de o luna.

Papadia

Este una dintre cele mai bune prietene ale ficatului, mai ales atunci cand vine vorba de curatarea fluxului sanguin si a ficatului. Papadia contine antiinflamatori, are efect laxativ si are proprietati de restabilire. In plus, stimuleaza functionarea normala a ficatului pentru curatare. Totodata, este un diuretic natural care regleaza retentia de fluide ale corpului si combate inflamatia care poate duce la dezvoltarea de leziuni hepatice.

Ingrediente:

– 20 gr de papadie pudra

– 250 ml de apa

Mod de preparare:

Pui apa la fiert si adaugi dupa 2 minute pudra de papadie, apoi mai lasi sa fiarba cel mult 5 minute, dupa care strecori lichidul. Se beau cate 3 cesti pe zi.

Sursa: clickpentrufemei.ro

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP