Stiri Romania

O romanca sparge tiparele! A devenit manechin la Paris la varsta de 60 de ani!

A colaborat cu mai multe case de moda de la Paris, printre care Bulgari sau Louis Vuitton si a aparut chiar si intr-un scurt metraj alaturi de David Bowie. Este cunoscuta sub numele Rodica Paléologue sau cel de scena, Rodica von Buta, dar ea este romanca si desi are peste 60 de ani, este un fotomodel de succes.

Loading...

Rodica este originiara din Campia Baraganului si este un adevarat om de cultura: vorbeste nu mai putin de noua limbi straine, printre care greaca veche si sanscrita, iar la 24 de ani a fost coordonatoarea colectiilor de carte in limba romana de la Biblioteca Nationala a Frantei, precizeaza One.ro.

Rodica a fost mereu pasionata de lumea modei. A fost perseverenta si dupa ce a intrat in acest domeniu, a reusit sa-si creeze propriul stil vestimentar unic, care este simplu si sofisticat in acelasi timp. Indifrent de moment, ea poarta o rochie fara maneci si fara decolteu, fie alba, fie neagra pe care si-o accesorizeaza uneori cu un pulover cu nasturi pentru iesirile la cinema sau cand merge la birou sau o vesta pentru conferințe, un bolerou sau un mantou special pentru cocktailuri si vernisaje, informeaza sursa citata.

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP