Nationala de tineret, la un pas de calificarea la Euro 2019! Succes istoric pentru tinerii fotbalisti

625

Nationala de tineret a Romaniei a castigat meciul decisiv cu Bosnia-Hertegovina, scor 2-0, miza fiind primul loc in Grupa a 8-a de calificare la Campionatul European de anul viitor.

Nationala de tineret a Romaniei este aproape de o performanta istorica. Intr-o perioada aproape catastrofala pentru fotbalul romanesc selectionata Under 21 este ca si calificata la Campionatul European de anul viitor.

Tinerii nostri tricolori au invins in meci decisiv Bosnia-Hertegovina, scor 2-0, si au trecut pe primul loc al grupei a 8-a. Scorul a fost deschis in minutul 16, de Adrian Petre, jucatorul danezilor de la Esbjerg, din pasa lui Ianis Hagi. Si in continuare jucatorii antrenati de Mirel Radoi au fost mai activi, iar golul care ne-a risipit emotiile de final a fost marcat in minutul 70. Autorul a fost Ianis Hagi, care a punctat direct din corner, scrie RTV.

Romania a preluat astfel sefia grupei a 8-a si este ca si calificata la turneul final de anul viitor, mai avand de jucat cu Tara Galilor si Liechenstein. pentru a-si pastra prima pozitie in grupa, nationala noastra are nevoie de o victorie in aceste doua meciuri.