Stiri Romania

Moscova, amenintari voalate! Reactie la livrarea de armament SUA catre Romania!

Livrarea catre Romania a unor sisteme americane de rachete si artilerie destabilizeaza situatia din regiune si determina Rusia sa-si intareasca unitatile sale militare, a declarat parlamentarul rus Iuri svitkin, citat sambata de Sputnik.

Loading...

Vicepresedinte al Comisiei pentru aparare din Duma (camera inferioara a parlamentului rus – n.r.), Iuri svitkin a criticat intr-un interviu pentru Sputnik faptul ca SUA livreaza Romaniei sisteme americane de rachete si artilerie.

Desfasurarea de arme in tarile Europei de Est destabilizeaza situatia si intensifica tensiunile regionale, spune deputatul in legatura cu actiunile Washingtonului si ale aliatilor sai. „Astazi e greu sa spunem impotriva cui ar putea Romania sa duca un razboi, dar intelegem ca Transnistria nu e departe si ca acolo se afla contingentul nostru de mentinere a pacii”, a declarat deputatul.

Departamentul de Stat american si-a dat acordul pentru livrarea catre Romania a unor sisteme de rachete si lansatoare de rachete in valoare totala de 1,25 miliarde de dolari, scrie Digi24.

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP