Mihaela Buzarnescu si Bolelli au jucat tenis cu copiii la Sibiu Open Kids Day!

427

Peste o suta de copii care isi doresc sa invete tenisul au venit astazi la Tenis Club Pamira sa o vada si sa schimbe cateva mingi cu una dintre cele mai valoroase jucatoare de tenis din Romania la ora actuala, Mihaela Buzarnescu.

Miki a venit la Sibiu special pentru a fi alaturi de cei mici la Sibiu Open Kids Day, eveniment deja devenit unul de traditie inaintea debutului celui mai important turneu de tenis masculin din Romania.

Mihaela Buzarnescu a venit plina de zambete si incurajari si a trecut pe la fiecare spatiu de activitati din cadrul evenimentului, a schimbat cateva mingi in zona de ping-pong, a tras cateva suturi la poarta alaturi de tinerii fotbalisti si chiar s-a mazgalit pe maini cu cerneala de la cadourile primite de la copiii din zona de arts and craft. A semnat zeci de mingi si a facut fotografii cu toti copiii care si-au dorit in telefon o amintire de nepretuit.

Apoi, alaturi de Victor Cornea, singurul sibian de pe tabloul principal al turneului Sibiu Open, Miki a intrat in teren si a inceput sa ia la „verificat” tinerii tenismeni. Primele mingi s-au schimbat timid, cu emotii, dupa care copiii au inceput sa joace din ce in ce mai aprig si sa o puna la incercare chiar si pe Miki.

Infierbantati de gandul ca schimba mingi cu jucatori pe care i-au vazut pana acum doar la televizor, micutii s-au trezit fata in fata si cu singurul jucator din istoria Sibiu Open care detine un titlu de Grand Slam. Simone Bolelli a avut un parcurs absolut impresionant la Australian Open 2015. Pe tabloul de simplu a nimerit chiar in fata lui Roger Federer. Elvetianul l-a invins si apoi a castigat turneul insa Bolelli a reusit sa ii smulga un set, un lucru cu care putini jucatori se pot lauda. Eliberat de tensiunea turneului de simplu, Bolelli s-a concentrat pe turneul de dublu, unde alaturi de Fabio Fognini a castigat marele trofeu al turneului Australian Open.

Intre timp, turneul de calificari este aproape de final. in aceasta dimineata se joaca ultimele patru partide pentru a afla jucatorii ce vor avansa pe tabloul principal al celui mai important turneu de tenis masculin din Romania. Unde nu ii asteapta deloc meciuri usoare. Jucatorii veniti din calificari vor da piept in prima runda cu favoritul 4, italianul Simone Bolelli, cu favoritul 6, italianul Gianluigi Quinzi, cu spaniolul Carlos Gomez-Hererra si cu dublul campion la Sibiu Open, Adrian Ungur. Posesorii wild-card-urilor nu au nici ei meciuri usoare. Favoritul local, Victor Cornea, il intalneste in primul tur pe portughezul Joao Domingues, Dragos Dima pe favoritul 2, germanul Dennis Novak iar polonezul Michal Dembek pe cehul Kolar Zdenek. Ultimele partide din calificari incep maine la ora 10 pe terenurile central si 5 iar partidele de simplu de pe tabloul principal vor incepe in jurul orei 14.

Sibiu Open este un eveniment cofinantat de Consilul Local Sibiu si Primaria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport.ermannstadter Zeitung, stiri de Sibiu