Klaus Iohannis participa la receptia traditionala oferita de Donald Trump la New York!

348

Administratia Prezidentiala a dat publicitatii programul presedintelui Klaus Iohannis la cea de a 73-a sesiune a Adunarii Generale a ONU, care are loc la New York. Astfel, conform sursei citate, presedintele Klaus Iohannis participa luni, 24 septembrie, la receptia traditionala oferita de presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si prima doamna, in onoarea sefilor de delegatii.

Aceasta receptie are loc de la ora 19.00, ora locala.

De asemenea, marti, la sediul ONU din New York, Klaus Iohannis participala deschiderea segmentului la nivel inalt al celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite.

Miercuri, 26 septembrie, presedintele României va sustine un discurs in cadrul dezbaterilor generale ale celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite.

Anul trecut, presedintele Klaus Iohannis si sotia sa s-au fotografiat alaturi de Melania si de Donald Trump la receptia oferita in onoarea sefilor de delegatii prezenti la Adunarea Generala ONU.

“Alaturi de Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump la receptia oferita in onoarea sefilor de delegatii participanti la Adunarea Generala a ONU”, a scris seful statului inainte de a posta pe Facebook fotografia alaturi de Melania si de Donald Trump.

Cei doi sefi de stat s-au intâlnit si cu ocazia vizitei pe care presedintele Klaus Iohannis a facut-o in SUA in luna iunie 2017.

Atunci Trump a postat pe Facebook o fotografie de la discutiile avute cu Iohannis. “Mare onoare sa-l primesc astazi la Casa Alba pe presedintele Klaus Iohannis”, a scris Donald Trump.