Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleante lui Vladimir Putin, pentru victimele incendiului de la Kemerovo!

453

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, miercuri, un mesaj de condoleante presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, pentru victimele incendiului de la Kemerovo, in urma caruia si-au pierdut viata numeroase persoane persoane, dintre care foarte multi copii.

Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, Klaus Iohannis a exprimat condoleante presedintelui Vladimir Putin, familiilor indoliate si poporului rus, ca urmare a tragicului incendiu, in urma caruia si-au pierdut viata numeroase persoane, printre care si copii.

De asemenea, presedintele Romaniei a transmis urari de insanatosire grabnica victimelor incendiului care au fost evacuate si salvate.

Patruzeci si unul de copii au murit in incendiul care s-a soldat cu 64 de morti duminica, intr-un centru comercial din Kemerovo, in Siberia, a anuntat marti o sursa din cadrul serviciilor de urgenta, citata de agentia de presa publica RIA Novosti, relateaza AFP.

”Pe lista mortilor sunt numele de familie a 41 de copii”, a declarat pentru RIA Novosti o sursa din cadrul serviciilor de urgenta din regiunea Kemerovo.

Potrivit acestei surse, bilantul oficial era marti de 64 de morti, insa acest bilant nu este defintiv.