Klaus Iohannis, atac dur la adresa PSD si a lui Dragnea! „Guvernul PSD a gazat si a batut romanii”

530

Klaus Iohannis a criticat dur partidul de guvernare pentru interventia jandarmilor la protestul de pe 10 august. Presedintele a declarat ca a primit un raport si ca asteapta rapid concluziile anchetatorilor.

”Am primit un raport de la persoanele care se ocupa cu securitatea nationala. Concluzille trebuie prezentate de procurorii militari. Astept cu foarte mult interes. Guvernul PSD a gazat si a batut romanii, mi se pare inadmisibil, incalificabil.”, a declarat Klaus Iohannis.

Presedintele Romaniei l-a comparat pe Liviu Dragnea cu un dictator cand a fost intrebat de afirmatia cu asasinarea.

”Nu am auzit niciodata despre asa ceva. Omul deja are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator. Da, ma refer la Dragnea.”

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Guvernul minte, el punctand ca Executivul putea sa faca rectificare bugetara in orice domeniu fara niciun aviz de la CSAT, cu exceptia zonei de securitate nationala.

“Iata o noua minciuna marca PSD si o noua minciuna a Guvernului incompetent Dancila. Nu-mi place sa repet aceste lucruri. Guvernul ii minte pe romani. Guvernul poata sa faca rectificare bugetara cu exceptia zonei de securitate nationala. Citesc la gazeta ca nu poate sa dea pensii sau salarii, bani la scoli – este o mare mare minciuna. Guvernul poate sa faca rectificare pe sanatate, educatie, pensii, salarii, pe agricultura, aici se prefigureaza o catastrofa nationala, insa vad ca nu ii preocupa aceasta chestiune”, a declarat Klaus Iohannis, vineri, la Sibiu.