Sanatate

Iata ce trebui sa cunosti despre tine daca dormi noaptea cu sosete in picioare!

 

Sostele ne protejeaza de frig in timpul noptii, dar se pare ca acesta nu este singurul motiv pentru care avem obiceiul de a dormi cu sosete in picioare. Citeste in continuare petnru a afla de ce dormi cu sosete in picioare.

Oamenii se impart in doua categorii: cei care dorm incaltati cu sosetele si cei care dorm cu picioarele goale. Daca dormi cu sosete, principalul motiv ar putea fi frigul. Dar psihologii sunt de alta parere. Iata ce lucruri surprinzatoare dezvaluie despre tine acest obicei.

Unora le place sa doarma cu sosete in picioare, fie ca asa au fost invatati de mici, fie pentru ca se incalzesc mai repede. Altii nici nu concep sa isi puna sosete in pat, chiar daca este vorba de sosete proaspat spalate. Ba chiar ii incomodeaza si au impresia ca nu se relaxeaza la fel de bine ca atunci cand dorm cu picioarele goale si libere.

Loading...

Daca si tu dormi cu sosete, ai putea spune ca este un simplu obicei. Dar psihologii sunt de alta parere. In spatele acestui obicei pot sta tot felul de motivatii ascunse si cauze pe care nici nu le banuiesti. Iata de ce!

Ce spune despre tine faptul ca dormi cu sosete in picioare

Daca ai cateva perechi de sosete calduroase pe care le folosesti numai in pat, probabil esti friguroasa si ai mai tot timpul picioarele reci. Asta inseamna ca ai o piele sensibila, un metabolism mai lenes si probleme cu circulatia periferica. Poate ca suferi deja si de afectiuni ale articulatiilor, precum reumatismul.

La nivel psihologic, nevoia ta de a dormi cu sosetele ascunde de fapt o nevoie de a te simti protejata, de a cauta confortul si caldura. Iti aranjezi dormitorul in asa fel incat sa fie cat mai intim si mai calduros, iti pui patul departe de fereastra sau de usa si cat mai aproape de o sursa de caldura.

La nivel relational, obiceiul tau poate sugera ca ai mare nevoie de prieteni intimi, de un partener care sa iti respecte dorintele, sa te protejeze si sa pastreze o atmosfera cat mai linistita acasa. Esti o persoana sensibila, iar dovezile de afectiune, imbratisarile si saruturile conteaza foarte mult pentru tine.

Ce inseamna daca dormi cu picioarele goale

Cei mai multi oameni dorm cu picioarele goale si nici nu concep sa doarma langa cineva care poarta sosete in pat. Sunt in general persoane care nu au probleme cu frigul si nici cu circulatia periferica. Au un sistem imunitar bun sau fac fata tuturor problemelor de sanatate, fara sa se planga prea mult.

Daca te numeri printre ele, aceste aspecte sunt legate si de modul in care relationezi cu cei din jur. Se pare ca esti o persoana independenta, care are nevoie de prieteni, dar se poate descurca si singura. Spatiul tau personal este important, ai nevoie de libertate de miscare si nu prea iti place sa interactionezi cu strainii.

In relatia de cuplu, ai o atitudine protectoare, esti sincera si atenta, dar si dominatoare. Esti ambitioasa si vrei sa te impui aproape in orice situatie, dar stii cum sa ai grija de oamenii care iti sunt dragi.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP