Iata ce spune stilul tau de mers despre personalitatea ta

856

Ritmul pasilor tai, marimea si modul in care calci pot scoate in evidenta foarte multe aspecte legate de personalitatea ta. Citeste in continuare pentru a afla ce spune stilul tau de mers despre personalitatea ta.

Te-ai gandit vreodata ca mersul femeilor este un fel de oglinda a personalitatii sale? Iata ce mesaje se transmit, fara sa vrei, atunci cand mergi.

1. Mersul balerina

Este mersul gratios, usor saltat, cu piciorul perfect intins. El denota o femeie fericita si increzatoare in fortele proprii.

2. Mersul leganat

Este mersul atragator, senzual, feminin. El denota o femeie sincera, sigura pe sexualitatea sa, care vrea sa atraga atentia.

3. Mersul elegant

Diferenta dintre mersul leganat si mersul elegant este “audienta”. Daca la primul barbatii raman cu gura cascata, si femeia transmite “Stiu ce vrei!”, la al doilea femeia transmite “Stiu ce vreau!”.

4. Mersul soldatesc

Este mersul femeii tot timpul pe fuga, gata sa sara la harta daca ai deranjat-o cu ceva si i-ai stat in drum.

5. Mersul serpuit

Este mersul aiurea al femeii care este cu gandul in alta parte. Daca te indragostesti de o astfel de femeie, fii sigur ca nu va sta prea mult in bratele tale.

6. Mersul de model

Influenta podiumurilor de moda se vede si la unele fete, pe strada. Mersul lor denota faptul ca ele vor sa-si scoata in evidenta mai degraba hainele si nu femeia din ele.

Sursa: sfatulparintilor.ro