Sanatate

Iata ce efect are consumul unei beri asupra bolilor cardiovasculare!

 

Berea, probabil cea mai apreciata bautura alcoolica, este produsa prin fermentarea unei infuzii de malt detine o multime de beneficii incontestabile. Citeste in continuare pentru a afla ce efecte are consumul moderat de bere asupra organismului tau.

Loading...

Persoanele care consuma in mod moderat alcool, aproximativ o jumatate de litru de bere pe zi, au sanse mult mai reduse de a dezvolta boli cardiovasculare severe, comparativ cu persoanele care nu consuma alcool, demonstreaza rezultatele unor studii recente.

Consumul moderat de alcool, pana la 14 unitati de alcool pe saptamana sau o sticla si jumatate de vin sau patru litri de bere, este asociat cu un risc redus de boli cardiovasculare, transmite cotidianul britanic „The Independent”.

Cercetatorii au descoperit ca persoanele care consuma moderat alcool sunt mai putin expuse la aceste boli decat cele care nu beau deloc si cele care beau in mod excesiv, care risca sa sufere de sapte boli de inima, inclusiv angina pectorala si atac de cord, cauzate de tromboza, scrie beta.rs.

Cercetatorii de la Universitatea din Cambridge si University College din Londra au analizat dosarele medicale electronice de la aproape doua milioane de adulti britanici sanatosi, iar rezultatele care au fost publicate in jurnalul medical britanic se bazeaza pe descoperirile anterioare, conform carora consumul de alcool in limite acceptabile poate reduce riscul de boli de inima.

Seful echipei de cercetare, Steven Bell, a declarat pentru „The Independent” ca studiul a inclus 1,93 milioane de adulti si ca acest numar depaseste numarul participantilor de la studiile anterioare, rezultatele fiind unele extrem de reprezentative.

Sursa: rador.ro

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP