Politic

Guvernul Dancila renunta la protectia SPP, dupa acuzatiile lansate de Dragnea!

Guvernul condus de Viorica Dancila a decis sa renunte la protectia SPP, dupa acuzatiile lansate de Liviu Dragnea la adresa sefului serviciului, Lucian Pahontu, a anuntat Codrin Stefanescu.

Luni seara, Liviu Dragnea a spus la o televiziune ca ”un prieten al lui Paul Stanescu, trimis de Pahontu, a spus ca voi fi “executat””.

Loading...

De asemenea, seful PSD a mai acuzat ca Serviciul de Paza si Protectie si-a depasit atributiile si s-a implicat in politica.

Ca urmare a acestor acuzatii, Codrin stefanescu a anuntat la o televiziune ca Guvernul Dancila a decis sa renunte la protectia oferita de SPP.

Paza premierului si a ministrilor va fi asigurata de Jandarmerie.

”Avem foarte multe informatii, de-a lungul ultimelor luni de zile, legate de implicarea SPP si a domnului Pahontu in chestiuni care tin de politica. Demnitari care sunt monitorizati, o baza de date informationala care se strange la acesti domni. Oameni dintre colegii de partid, din Guvern, care spun ca primesc mesageri din aceasta zona, de la domnul Pahontu.

Decizia este fireasca. in momentul in care SPP, in loc sa asigure siguranta unor deminitari, pentru ca pentru asta sunt platiti, se ocupa in a monitoriza si actiona deminitarii si a trimite informatiile unui singur om, care le poate plimba sau face analize pe ele, lucrurile nu sunt in regula”, a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin stefanescu, la Antena 3.

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP