Sanatate

Extractul din aceasta planta miraculoasa poate salva vieti! Iata care este planta miraculoasa!

 

Loading...

Papadia este una dintre cele mai utile si benefice plante medicinale, lucru cunoscut inca din cele mai vechi timpuri. In prezent, din ce in ce mai multe studii confirma puterile terapeutice ale acestei plante medicinale. Citeste in continuare pentru a afla cum aceast planta poate ucide celulele canceroase.

Cand vorbim despre maladii grave, toti ne gandim la medicamente si chimioterapie, dar un remediu din radacina de papadie poate veni in ajutor oamenilor care sufera de leucemie.

Potrivit celor mai recente studii, radacina de papadie este citotoxica pentru trei tipuri de celule canceroase. Aceasta ucide pina la 96% din celule in 48 de ore. Apare intrebarea: functioneaza intr-adevar? Oncologul Carolina Hamm avea o pacienta in varsta, care suferea de o forma foarte agresiva de leucemie. Chimioterapia nu aducea niciun progres, de aceea, medicul i-a propus sa utilizeze terapia naturala, bazata pe papadie. Ceaiul din papadie actioneaza foarte repede, astfel incat celulele canceroase se dezintegreaza in 48 de ore. Doctorul Hamm a luat legatura cu biochimistul de la Universitatea din Windsor, care a efectuat studiul impreuna cu elevii sai. Acestia au colectat celulele din sangele a noua pacienti, carora li s-a administrat extract din radacina de papadie. Peste 24 de ore, celulele canceroase au fost ucise. „Extractul a distrus foarte selectiv: doar celulele canceroase, celulele sanatoase nu mor”, a spus biochimistul. Alti savanti au depistat ca extractul de papadie poate fi un remediu eficient impotriva melanomului, precum si cancerului mamar si al prostatei. Nici nu e de mirare, pentru ca extractul din radacina de papadie se foloseste timp de milenii in medicina populara.

Sursa: rador.ro

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP