Drama unui copil premiant! La 8 ani s-a lasat de scoala si aduna pet-uri ca sa aiba ce manca! „Mi-e dor de mama…ea nu mai e”

955

 

Un copil de numai 8 ani din Frumusani, judetul Calarasi a renuntat la a mai merge la scoala pentru a putea sa isi duca existenta dupa o zi pe alta. in primul an de scoala a fost premiant, iar acum situatia il obliga sa renunte.

Alexandru Constantin se trezeste la ora 5 dimineaţa si aduna din gunoaie sticlele de plastic pe care alti oameni le arunca. Acesta le vinde apoi pentru o paine, dar de cele mai multe ori se duce la culcare fara sa manance.

Mama lui a murit in 2013, fiind bolnava de cancer, iar de atunci copilul merge in fiecare seara la mormantul ei si ii povesteste tot ce i s-a intamplat peste zi.

Nici la scoala situatia nu este prea roz, caci ceilalti copii rad de el pentru ca este sarac. Unii il jignesc si arunca cu pietre in el, iar acum el prefera sa se preocupe de hrana zilnica a familiei, chiar daca isi doreste sa devina cineva cand se va face mare pentru a-si putea ajuta tatal bolnav si pentru a le pune mancare pe masa fratilor sai.

Sursa: dedoamne.ro