Dragnea, speriat de telefonul sau! „Mi-a aparut pe ecran textul „Se asculta”!

711

Liviu Dragnea a afirmat la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a avut loc ultimul termen in dosarul DGASPC Teleorman, ca a observat cum telefonul sau facea in timp real o transcriere a declaratiilor pe care le sustinea avocatul sau.

Intrebat de jurnalisti cu privire la existenta a 32 de DVD-uri cu interceptari si filmari, in dosar, seful PSD a raspuns: ”I-am aratat ceva avocatului meu. A durat cam 10-12 secunde. Eram cu telefonul deschis când avea pledoaria Marian Nazat.

Raspunsesem la un mesaj si stateam cu el pur si simplu. La un moment dat imi apar patru puncte luminoase pe ecran, se face cam doua treimi alb, si incepe sa imi scrie „Se asculta”, dupa care incepe sa imi apara textul. Deci scria ceea ce spunea Marian Nazat in timp real”, a spus Dragnea.

Unul dintre jurnalisti i-a explicat sefului PSD ca este vorba despre o aplicatie, moment in care Liviu Dragnea a raspuns:

”Tot aud… Sper sa fie o aplicatie, pentru ca, sincer, m-am speriat.”

Procurorii DNA au cerut condamnarea la inchisoare cu executare a celor pusi sub acuzare in dosarul DGASPC Teleorman, in care preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu. Pentru Liviu Dragnea s-a cerut o pedeapsa de 7 ani si jumatate cu executare.

Pronunţarea in acest dosar a fost amânata pentru 29 mai.