Stiri internationale

Dodon, umilit la Kremlin! Tarul Putin l-a pus „in asteptare” pe presedintele moldovean!

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost tinut patru ore in antecamera presedintelui rus Vladimir Putin, pentru o intalnire pe care liderul de la Chisinau o solicitase Kremlinului.

Loading...

Intalnirea dintre Putin si presedintele fostei republici sovietice trebuia sa aiba loc la ora 13, insa liderul de la Kremlin si-a facut aparitia abia la ora 17, timp in care Igor Dodon a fost nevoit sa stea sa astepte, potrivit mk.ru.

In acelasi timp, un comunicat al Preşedentiei moldovene, citat de realitatea.md, arata ca Dodon i-a multumit lui Putin si pentru amnistierea unor cetateni moldoveni, care avea interdictie de a intra in Rusia din caza ca anterior depasisera termenul de sedere.
In discutia cu Putin, Dodon a vorbit si despre posibilitatea incheierii unui contract bilateral, astfel incat moldovenii aflati permanent pe teritoriul Rusiei sa poata beneficia de dreptul de a detine dubla cetatenie, arata evz.

Presedintele moldovean a mai cerut Rusiei organizarea de consultari pentru construirea unui parteneriat strategic intre cele doua tari.

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP