Doctorul tau nu-ti va spune asta! Tiroida poate fi tratata cu un singur ingredient!

2248

 

Tiroida este o glanda in forma de fluture situata la baza gatului, iar importanta acesteia nu ar trebui sa fie neglijata. Citeste in continuare pentru a afla cum poate fi tratata tiroida in mod natural.

Glanda tiroida, aflata la baza gatului, joaca un rol vital in organism, avand ca functie principala secretia de hormoni: tiroxina si triiodotironina, implicati direct in buna functionare a metabolismului. Afla cum poti sa o tratezi daca ai probleme cu ea!

Anumite simptome te pot face sa iti dai seama daca suferi de hipertiroidism precum: transpiratia in exces, pierderi de memorie, scaderi in greutate, tulburari menstruale, oboseala, constipatie, crampe musculare, senzatia de sufocare, piele si par uscat, depresie.

Un remediu natural foarte usor de pregatit poate avea efecte incredibile asupra glandei tiroide.

Iata de ce anume ai nevoie:

40 de nuci tinere

1kg de miere organica

1 recipient mare de sticla

Mod de preparare:

Curata bine nucile de coaja si taie-le in sferturi. Dupa aceea, pune-le intr-un borcan si toarna miere peste ele. Lasa borcanul neacoperit si dupa 40 de zile, pune la presat lichidul si transfera-l intr-o sticla.

Mod de utilizare:

Tot ce trebuie sa faci este sa iei in fiecare zi cate o lingura in fiecare dimineata pe stomacul gol si o lingura seara.

Sursa: clickpentrufemei.ro