Deputatul PSD Mitraliera, delir total: Prin termoscanare „se acceseaza toate datele personale”. Catalin Radulescu are o avere de nabab

14

Deputatul PSD Catalin Radulescu are o avere impresionanta, fiind printre cei mai bogati parlamentari. El o multime de terenuri si este asociat in numeroase firme. Radulescu, care a lansat un fake news de proportii privind termoscanarea, are o avere uriasa. In declaratia de avere sunt trecute nu mai putin de noua terenuri, intravilane si extravilane. El are peste 100.000 de metri patrati comuna Albota (Arges), peste 18.000 de metri patrati chiar in orasul Pitesti si un teren in comuna Snagov, scrie Aktual24.

De asemenea, Radulescu este asociat in sase firme, in timp ce sotia lui este si ea asociata in alte patru firme.

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat vineri ca prin termoscanare „se acceseaza toate datele personale”. Radulescu a tinut sa mentioneze ca este medic.

„Eu am studiat si ca medic chestiunea asta si din punct de vedere al legalitatii si a respectarii drepturilor omului. Masurarea temperaturii nu poate s-o faca decat un cadru medical. Nu poti sa pui pe unul sa masoare temperatura, care n-are nicio specialitate medicala, nici macar asistent medical nu e.

Eu am inteles ca prin termoscanare deja se acceseaza toate datele personale, deci e fara acordul persoanei. Nu se respecta legea care iti asigura dreptul la informatii private. Inteleg ca prin termoscanare faciala deja in momentul ala autoritatile respective monitorizeaza intr-un fel sau altul orice fel de persoana din Romania, pentru ca iti ia datele”, a afirmat Radulescu pentru Digi24.

El a mai sustinut ca oamenii cu temperatura vor fi arestati.

„Ca sa interzici intrarea intr-o locatie a unui om sa faca cumparaturi pentru ca are 37 de grade iarasi este o prostie, deci este o incalcare a dreptului fundamental de miscare.

Sa vina cei de la o sectie de Politie sa-l ridice si sa-l duca la spital iar este ingradirea unui drept, pentru ca cel putin omul ala trebuie sa mearga acasa. Dar din ce am inteles de la ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in momentul in care temperatura este peste 37,3 grade, prin termoscanare se anunta o sectie de politie care vine si te ridica.

Toate astea trei la un loc reprezinta niste incalcari grave. Nu poate sa existe o autoritate care sa ma urmareasca pe mine fara sa aiba niciun fel de motiv sa stie in orice moment unde sunt, unde intru, de ce intru”, a mai spus Radulescu.