Sanatate

Cu totii trebuie sa facem aceste trei lucruri inainte sa facem dus – E foarte important!

 

In cazul in care vrei sa nu suporti consecintele negative, este foarte important sa nu uiti niciodata sa faci aceste trei lucruri inainte sa faci dus. Citeste in continuare petnru a afla care sunt acestea.

Stim ca apa fierbinte si lamele vechi de ras pot sa iti distruga pielea, dar iata alte 3 lucruri pe care trebuie sa le faci inainte sa faci dus.

Loading...

1. Lentilele

Lentilele si apa nu fac casa buna niciodata. Trebuie sa le scoti inainte sa intri la dus, deoarece achantamoeba este o bacterie care se gaseste in procent de 85% la nivelul retelei de apa. Bacteria iti poate contami

na lentilele si poti face o infectie.In cazuri grave, infectia progreseaza foarte rapid si poate duce la nevoia unui transplant de cornee.

2. Lasa probleme la usa

De aceasta data trebuie sa lasi probleme si la usa baii sau a cabinei de dus. In momentul in care intri la dus, atmosfera relaxanta este propice pentru a-ti lasa gandurile sa curga la fel ca apa de la robinet. Cel mai bine este sa te lasi in voia gandurilor. Grijile, probleme si stresul nu au ce cauta intr-un loc unde principalul scop este relaxarea

3. Parul

Nu este bine sa folosesti peria pentru parul ud, insa inainte de a intra la dus este bine sa il faci sa fie cat mai drept posibil. Apa trage parul in jos, iar daca il ai incurcat se va rupe mult mai mult si mult mai usor.

Sursa: doctorulzilei.ro

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP