Stiri Romania

Coalitia PSD-ALDE scoate romanii in strada! Proteste de amploare, duminica, in aproape 100 de orase

Evenimentele recente de pe scena politicii ii fac pe romani sa se organizeze si sa protesteze, din nou, in strada, duminica. „Duminica, la ora 18, intalnire Piata Victoriei dupa care la 19.30 vom pleca in mars catre Parlament , acolo le vom spune NU scapati!!! DEMISIA! PSD-ALDE a intrat cu viteza in ultima faza pentru adoptarea Legilor Justiției: calendar accelerat in Parlament, mobilizare masiva in comisii, fortarea procedurilor parlamentare. Ei vorbesc de stat paralel. Realitatea este ca Romania ajunge sa fie un stat capturat. Anuntati-va si prietenii, trebuie să fim din nou multi pentru a-i putea opri sa calce, din nou, Justitia in picioare, cu un OUG 13 mascat!”, se anunta pe pagina Coruptia ucide.

Practic, incepand cu orele 18:00, oamenii vor iesi la protest in pietele principale din orasele din tara, dar si din strainatate. Mai mult, in Teleorman s-a anuntat pe Facebook ca se va organiza un protest chiar in fata sediului judetean al PSD.

Loading...

De aceasta data, societatii civile i se alatura partidele din Opozitie, dar si doua sindicate importante, Blocul National Sindical si Cartel Alfa. In plus, cele doua confederatii sindicale vor organiza un protest in Bucuresti si in data de 12 decembrie.

Pentru Capitala este anuntat si un mars. Protestatarii vor pleca de la ora 19:30 inspre Parlament.

Astfel, proteste vor fi, pe langa Bucuresti, si in Medgidia, Braila, Aiud, Targoviste, Mangalia, Fetesti, Falticeni, Arad, Pitesti, Targu Mures, Aiud, Buzau, Medias, Ploiesti, Baia Mare, Bacau, Turda, Giurgiu, Husi, Rosiorii de Vede, Calarasi, Suceava, Lugoj, Alba Iulia, Sighetu Marmatiei, Radauti, Vaslui, Petrosani, Bistrita, Arad, Sfantu Gheorghe, Borsa, Pascani, Slatina, Sibiu, Piatra Neamt, Campulung, Odorheiu Secuiesc, Roman, Galati, Sighisoara, Turnu Magurele, Barlad, Dej, Brasov, Miercurea Ciuc, Caransebes, Campina, Reghin, Satu Mare, Sebes, Oradea, Focsani, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Curtea de Arges, Zarnesti, Fagaras, Resita, Zalau, Alexandria, Oltenita, Tecuci, Targu Jiu, Slobozia, Ramnicu Sarat, Dorohoi, Constanta, Hunedoara, Cluj Napoca, Iasi, Tulcea, Mioveni, Botosani, Deva, Ramnicu Valcea, Timisoara, Onesti.

Iata unde se organizeaza proteste si in diaspora: Amsterdam, Birmingham, Munchen, Zurich.

 

 

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP