Sanatate

Cele mai eficiente tratamente naturiste romanesti impotriva tumorilor canceroase

 

Cancerul este o boala nemiloasa care face din ce in ce mai multe victime cu trecerea anilor. Acesta este motivul pentru care interesul pentru remediile naturiste care au potentialul de a trata aceasta boala a crescut foarte mult in ultimii ani.

Plantele medicinale care au calitati anti-cancerigene, si au putere sa lupte cu cancerul sunt in mare majoritate toxice, de aceea trebuie folosite cu mare atentie si precautie. Trebuie folosite numai sub supravegherea medicului specialist care va stabili corect dozajul care se administreaza si durata tratamentului.

Tratamentele naturiste de foarte multe ori sunt benefice, prin efectul direct pe care il au asupra maladiei dar si prin stimularea imunitatii organismului in lupta impotriva agresivitatii factorilor cancerigeni, tratamentele naturiste se pot utiliza in orice faza a bolii, indiferent de tipul de cancer si de varsta persoanei suferinde.

DRAGAICA – sanzaienele –

EFECTE BENEFICE

Dragaica are efecte, benefice ca adjuvant in cancerul de limba, camcerul mamar, uterin, laringian, cancerul oral, este eficienta in afectiuni ale rinichilor, ficatului, in afectiuni respiratorii.

Loading...

Ceaiul de dragaica, este un ceai medicinal deosebit, recomandat in afectiuni grave, – epilepsie, isterie, retentie urinara, pietre la rinichi -, datorita continutului de saponine si a unei enzime foarte valoroase pe care planta le contine.

ceaiul de dragaica – o lingurita de planta uscata si maruntita la 250 ml apa clocotita, dupa unu-doua minute se filtreaza, se beau dou-trei cani de ceai pe zi.

RECOMANDARI

tratamentul cu dragaica se face numai cu acordul si sub supravegherea medicului specialist.

SPANZUL

EFECTE BENEFICE

Ceaiul de spanz are o puternica actiune anticancerigena, lupta in special impotriva cancerului de san, ganglionar, cancerului de uter, combate tumorile la ovare si tumorile la cap.

Ceaiul de spanz este foarte toxic datorita alcaloidului din componenta, tratamentul trebuie facut sub supraveghere medicala, la inceput se iau doze mici pentru a se obisnui organismul.

ceaiul se prepara din radacina de spinz,- 2,5-3 mm de radacina la 250 ml de apa fierbinte, se dau 2-3 clocote, se pastreaza in frigider, si se administreaza la temperatura camerei, tratamentul se face numai sub indrumarea medicului specialist, supradozajul sau administrarea haotica poate duce la moarte.

Ceaiul de spanz pentru uz extern,- o lingurita de radacina maruntita, la 250 ml apa clocotita, se dau doua clocote, se filtreaza si se pastreaza in sticlute inchise la culoare, in locuri sigure pentru a nu ajunge copii, pe sticle se va scrie spinz pt. uz extern, consumat intern este otravitor, se tamponeaza cu o discheta locurile afectate de cancer de la nivelul pielii de tre-patru ori pe zi, este absorbit repede de piele si este benefic.

NOROCELUL

EFECTE BENEFICE

Ceaiul de norocel – trei linguri de frunze uscate si maruntite la 1 litru de apa, se fierbe cinci minute, se filtreaza se foloseste extern sub forma de comprese pentru hemoroizi, rani, rani provocate de arsuri, stimuleaza activitatea rinichilor si stopeaza hemoragiile.

Tinctura de norocel – radacina de norocel se pune intr-un borcan si se acopera cu alcool alimentar de 40-60 de grade, se lasa la macerat doua saptamini, se agita borcanul zilnic, se filtreaza si se pastreaza in sticlute mici inchise la culoare, se ia cate o lingurita de trei ori pe zi inainte de masa. Tinctura este preparatul in care se pastreaza cele mai multe principii active, este benefica pentru cancerul cu diferite forme de localizare.

Sursa: biaplant.ro

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP