Stiri Romania

Ce scrie presa japoneza despre romanii „rusinati” care i-au cerut scuze premierului Abe, dupa o „vizita lipsita de protocol si diplomatie”

Sute de romani i-au transmis mesaje in care ii cer scuze premierului japonez Shinzo Abe pentru primirea de care acesta a avut parte la prima sa vizita oficiala in Romania.

Loading...

Premierul Japoniei Shinzo Abe nu a mai avut cu cine sa se intalneasca la Guvern, dupa ce premierul Mihai Tudose si-a dat demisia. Si, cum s-a trezit cu un gol in programul oficial, s-a alaturat planurilor sotiei sale si a vizitat Muzeul Satului, in loc sa discute despre investitii cu oficialii romani.

Japan Today scrie ca „sute de romani i-au transmis scuze premierului Shinzo Abe, a carui vizita in Romania, la finalul unui turneu european, a fost lipsita de protocol si diplomatie. in primul rand, pranzul si discutiile programate pentru marti cu omologul sau roman au fost anulate dupa demisia neasteptata a lui Mihai Tudose, cu o seara inainte.

Avand cateva ore libere inainte de intalnirea cu presedintele Romaniei Klaus Iohannis, Abe a facut o vizita neprogramata la Muzeul Satului. Rusinati, romanii i-au cerut scuze lui Abe pe pagina de Facebook a Ambasadei Japoneze”, scrie Japan Today, care citeaza mai multe mesaje lasate de internauti pentru premierul nipon.

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP