Brutarul roman devenit erou dupa atentatul de la Londra a revenit acasa: „Toti promit ca iti dau! Ce facem, gata s-au spalat pe maini toti!”

2368

Florin Morariu, romanul devenit erou in Marea Britanie, dupa ce i-a infruntat pe teroristi in timpul atacului din 3 iuni, a revenit acasa, la Iasi, pentru ca autoritatile nu i-au oferit protectia pe care a cerut-o.

Florin Morariu se temea de razbunarea unor prieteni ai teroristilor si pentru ca autoritatile britanice si romane nu i-au oferit protectie, a decis sa se intoarca la Iasi, relateaza ziare.com.

„Cu promisiuni si vorbe si doar vorbe si doar vorbe. Sunt satul de vorbele lor. Toti promit ca iti dau, iti dau casa pe benefit (ajutoare sociale), iti dau fel de fel. Pana acum n-am primit nimic. Unde-s oamenii astia? Si deja e o luna si ceva. Ce facem, gata s-au spalat pe maini toti?”, a spus Florin Moraru.

Florin, 32 de ani, lucreaza ca brutar la Londra, in apropierea zonei in care teroristii ucideau trecatori, pe 3 iunie. Romanul nu s-a lasat intimidat de atactatorii, ci a pornit pe urmele lor, pe unul din el atacandu-l cu o naveta.

Toata presa britanica l-a nimit atunci erou pe Florin, pentru ca l-a sicanat pe teroritul care, probabil, ar mai fi atacat si alte persoane.