Sanatate

Are cel mai puternic efect de intinerire din intreaga lume – Aceasta este planta care i-a uimit pe cercetatorii rusi!

 

Cu totii ne dorim sa putem opri timpul in loc si cu toatea acestea, nu este posibil. In cazul in care vrei sa fii sanatos si sa intineresti uimitor de rapid, tot ce trebuie sa faci este sa te folosesti de puterile incredibile ale plantei prezentate in randurile urmatoare.

Loading...

Este considerata planta cu cel mai puternic efect de reintinerire din intreaga lume.

Renumita atat ca afrodisiac, cat si medicament, radacina de ginseng a fost folosita vreme de mii de ani de catre barbatii chinezi si coreeni, care reuseau astfel sa procreeze si la varste de 60 – 70 de ani.

Ginsengul este planta cu cel mai puternic efect de reintinerire din intreaga lume. Era cunoscuta si in India antica, fiind mentionata in Atharva Veda pentru capacitatea de a da „forta unui taur” atat barbatilor tineri, cat si celor in etate.

Cercetarile savantilor rusi au demonstrat ca radacina de ginseng contine o serie de substante (in speta panaxim, schingenin si panaquilon) care ajuta inima si sistemul nervos, precum si sustinerea fluxului hormonal. Savantii rusi au mai descoperit o radiatie mitogenica subtila generata de radacina acestei plante. In termenii spectrului electromagnetic, aceasta radiatie este aproape de cea ultravioleta si stimuleaza cresterea tesuturilor sistemului endocrin.

Ginsengul este la fel de eficient pentru ambele sexe, iar efectul afrodisiac poate fi resimtit la scurt timp dupa folosire.

Sursa: doctorulzilei.ro

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP