Stiri Romania

Aniversare trista pentru Regele Mihai! Fostul suveran a primit Sfanta Impartasanie

Onomastica indurerata, la Aubonne, in Elvetia. Majestatea Sa Regele Mihai este in suferinta, este mesajul transmis miercuri dimineata de Casa Regala a Romaniei. Marti seara, fostul suveran a primit sfanta impartasanie de la un preot, in prezenta Principesei Margareta. Nepotul Regelui, Nicolae, a fost si el in vizita la bunicul sau.

Casa Regala a anuntat ca marea sarbatoare „il gaseste pe Majestatea Sa Regele Mihai in stare de suferinta, la resedinta din Elvetia”, fiind inconjurat de „Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu.”

Loading...

Altetele Lor au anuntat ca nu vor organiza niciun eveniment la resedinta si ca Regele este „asistat neincetat” de maici si angajati.

„Aseara, un trimis al iPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale si Meridionale a venit la resedinta din Elvetia pentru a da Majestatii Sale Sfanta impartasanie, in prezenta Principesei Mostenitoare.”

Ziua de 8 noiembrie are o semnificatie aparte pentru Familia Regala, intrucat se serba „public atat ziua de nastere, cat si ziua onomastica” a Majestatii Sale.

„La Palatul Elisabeta, dupa anul 2001, Regele Mihai a gazduit de 8 noiembrie evenimentul „Porti deschise”, la care toti romanii care doreau sa-i ureze la multi ani erau bineveniti. Ultimele doua ocazii in care Regele a aparut la balconul Palatului Elisabeta de ziua onomastica au fost in zilele de 8 noiembrie 2013 si 19 noiembrie 2014.

Principesa Mostenitoare Margareta multumeste tuturor celor care au trimis in ultimele doua zile atat de multe mesaje de iubire, de admiratie si de incurajare pentru Majestatea Sa!”, se arata in comunicat.

„Familia Regala ureaza tuturor celor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavriil pace sufleteasca, bucurii si impliniri!”, este mesajul transmis de Casa Regala a Romaniei.

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP