Ambasadorul Paul Brummell lauda DNA! „Romania a facut pasi foarte importanti privind lupta impotriva coruptiei”!

436

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummel, sustine ca in cei 10 ani de cand Romania a aderat la Uniunea Europeana a facut pasi foarte importanti in ceea ce priveste Justitia si lupta impotriva coruptiei.

„Pozitia noastra ramane absolut la fel. Noi constatam ca Romania a facut pasi foarte importanti si foarte pozitivi in acesti 10 ani de participare la UE in ceea ce priveste Justitia si lupta impotriva coruptiei si aceasta este datorita unor organizatii foarte bune, ca DNA. si constatam ca lupta este dusa, bineinteles, in continuare. Urez succes, aveti oameni buni si sper ca rezultatele o sa fie pozitive”, a raspuns ambasadorul, marti, la Cluj, dupa ce a fost intrebat de jurnalisti ce parere are despre evenimentele recente din domeniul Justitiei.

Paul Brummell a avut marti o intalnire la Cluj-Napoca cu cativa zeci de cetateni britanici care au afaceri sau locuiesc in zona si cu care a discutat despre schimbarile pe care le va aduce Brexit si despre ultimele decizii ale Guvernului de la Londra, dupa negocierile purtate cu Comisia Europeana.