Aceste alimente seamana cu organele pe care le vindeca! Asemanarile sunt incredibile!

867

 

Aceasta nu este o teorie, este pura realtate. Citeste in continuare pentru a te convinge ca exista unele alimente care reusesc sa vindece organele asemanatoare ca aspect.

Se spune ca plantele au fost create de Dumnezeu astfel incat sa semene cu organele corpului omenesc si sa contina tot ceea ce au nevoie pentru o buna functionare a acestuia.

Nutritionistul italian Christa Orecchio a elaborat o teorie conform careia multe dintre legumele si fructele din natura seamana, intregi sau sectionate, cu organele vitale ale corpului uman. Daca taiem o ciuperca in jumatate, vom observa ca seamana cu o ureche umana. Prin urmare, ciupercile sunt recomandate pentru imbunatatirea auzului, lucru explicabil prin continutul de vitamina D.

Intarind aceasta teorie, putem continua prin analizarea morcovului, despre care lumea stie ca ajuta la imbunatatirea vederii.

Ca sa putem intelege si sustine aceasta teorie, este suficient sa vedem care sunt plantele care prezinta asemanari cu organele corpului uman:

1. Nucile ( intregi sau taiate pe jumatate ) seamana in mod izbitor cu un creier uman. O jumatate de nuca ne arata cele doua emisfere, creierul mare si creierul mic, iar cutele si incretiturile ei sint similare circumvolutiunilor de pe cortex. Studiile arata ca intr-adevar, aceste fructe contribuie la dezvoltarea transmitatorilor neuronali care ajuta la functionarea creierului.

2. Boabele de fasole au forma identica cu cea a rinichilor; pe de alta parte, este binecunoscut faptul ca fasolea ajuta la functionarea optima a aparatului urinar, igienizand rinichii si caile urinare.

3. Rosiile corespund cu inima si sangele – acestea au patru camere, la fel ca si inima noastra, iar licopenul din rosii ajuta la mentinerea fluxului de sange si contribuie la scaderea tensiunii arteriale.

4. Morcovii taiati rondele seamana cu ochiul uman. Daca va uitati cu atentie puteti observa asemanarea dintre aceasta leguma si ochiul nostru. Pupila, irisul si liniile radiale sunt redate de structura morcovului. Stiinta a demonstrat ca morcovii contribuie semnificativ la marirea fluxului sangvin catre ochi si la imbunatatirea vederii.

5. Ceapa – daca sectionam aceasta leguma, putem observa similitudinea dintre ceapa si celule corpului. Cercetarile de astazi demonstreaza ca ceapa ajuta la curatarea deseurilor din toate celulele organismului.

6. Maslinele – au ca si corespondent ovarele femeii, demonstrandu-se eficacitatea lor in prevenirea cancerului de col uterin si in echilibrarea hormonilor sexuali feminini.

7. Frunzele de telina seamana cu oasele corpului nostru. Acestea au un mare continut de calciu, magneziu si vitamina K, vitale pentru sanatatea oaselor.

8. Avocado seamana cu uterul si colul uterin. Fructul de avocado are nevoie de aproximativ noua luni pentru a rodi, la fel de mult cat dureaza cresterea si dezvoltarea unui fat in pantece, inainte de nastere.

Sursa